Spelen

Spelen... ieder kind houdt van spelen. Vooral jonge kinderen spelen het grootste gedeelte van de dag. Alleen, met elkaar, binnen of buiten. Overal spelen kinderen. Spelen is ook belangrijk voor de ontwikkeling van een kind, op allerlei vlakken. Spelen stimuleert de fantasie en creativiteit. Het speelgoed waarmee ze spelen draagt ook bij aan...

Lees meer

Filteren op

Prijs

  • € 9,00 - € 242,00

Categorieën

Beschikbaar

Merk

Leeftijd

Er zijn 112 producten.

Item 1-15 van 112 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-15 van 112 in totaal item(s)
Spelen

Spelen... ieder kind houdt van spelen. Vooral jonge kinderen spelen het grootste gedeelte van de dag. Alleen, met elkaar, binnen of buiten. Overal spelen kinderen. Spelen is ook belangrijk voor de ontwikkeling van een kind, op allerlei vlakken. Spelen stimuleert de fantasie en creativiteit. Het speelgoed waarmee ze spelen draagt ook bij aan het spel, en daarbij aan de ervaringen die ze op doen tijdens het spelen. 

Speelgoed bij het Hippe Schaap 

Bij Het Hippe Schaap vind je het leukste speelgoed voor baby's en kinderen. Bij al het speelgoed dat wij selecteren vragen we ons een aantal dingen af zoals: ziet het er mooi uit? Is het veilig om mee te spelen? Is het helpend voor de ontwikkeling van kinderen? Is het van goede kwaliteit? En dan willen we het liefst ook nog dat het duurzaam is. Duurzaam betekent voor ons dat het op milieuvriendelijke wijze is geproduceerd en gemaakt van verantwoorde materialen of in fairtrade projecten, maar ook dat het speelgoed zo goed gemaakt is dat het meerdere kinderen of zelfs generatieslang meegaat! 

In de shop van Het Hippe Schaap vind je speelgoed voor allerlei verschillende leeftijden. We hebben onder meer babyspeelgoed van Lilliputiens en Happy Horse. Je vindt bij ons leuk speelgoed voor de allerkleinsten, bijvoorbeeld gemaakt van zachte materialen en activiteitenspeelgoed. Ook hebben we knuffels en poppen in ons assortiment.   

Voor de kleine Bob de Bouwers kun je hier ook slagen. We hebben leuk en creatief constructiespeelgoed om lekker mee te bouwen: blokken, stapeltorens en meer! Voor de kleine Max verstappen-fans hebben we natuurlijk ook autootjes en een wegenbaan van Waytoplay. Of een leuk duwwagentje of loopfietsje om zelf mee te racen! 

Een van onze favoriete manieren van spelen zijn de rollenspellen. Spelend leren en ontdekken met heel veel fantasie en creativiteit. Niet leukers dan in de weer met verkleedkleren, nepgeld, (houten) eten en drinken en speelsets. Op deze manier kunnen kinderen allerlei situaties uit het dagelijks leren na spelen, dat vinden ze vaak heerlijk om te doen! In ons assortiment hebben we speelgoed dat rollenspel stimuleert. Denk hierbij aan leuke poppenwagentjes, dokterssetjes, theeserviesjes, snijfruit en meer. Kijk eens rond!  

Houten speelgoed 

Kijk ook eens bij het houten speelgoed. Houten speelgoed heeft een aantal voordelen. Het is duurzaam, van goede kwaliteit en bijna onverslijtbaar. Ook bevat het geen schadelijke stoffen zoals soms bij plastic speelgoed wel het geval is. Een ander voordeel van houten speelgoed is dat het vaak tijdloos is, van opa en oma naar kleinkinderen: houten speelgoed gaat vaak jarenlang mee! Houten speelgoed is vaak eenvoudig en daarom stimuleert het juist de eigen creativiteit en fantasie van een kind. In de shop vind je houten autootjes en stapeltorens, maar ook houten speelsets zoals een dokterskoffertje. En uiteraard blokken, houten loopfietsjes en duwkarren, deze klassiekers uit eigen kindertijd herken je vast nog! We verkopen houten speelgoed van onder andere Plan Toys en Janod

Speelgoed voor creatieve kinderen 

Spelenderwijs leren doen kindjes ook met veel plezier via puzzels en spelletjes. Puzzels zijn vaak mooi vormgegeven en het stimuleert onder andere de fijne motoriek, het herkennen van vormen en het geheugen.  

Check ook de boekenkast van Het Hippe Schaap 

Tot slot hebben we ook boeken, voor klein en groot, want (voor)lezen begint al in de babytijd. In het assortiment vind je prentenboeken, maar ook leuke doe- en ontdekboeken.  

Cadeauservice bij Het Hippe Schaap

Wij pakken je bestelling graag voor je in. Geef bij de bestelling aan dat het ingepakt moet worden, en voor welke gelegenheid het is, en wij verzorgen dit met liefde voor je! 

close

Verlanglijst