Kraamcadeau

Vind jij het lastig om te bepalen wat u cadeau moet geven aan iemand die net een kindje heeft gekregen? Of zoekt u als bedrijf zijnde een mooi cadeau om één van uw werkneemsters mee te verrassen tijdens haar kraamverlof? Kies er dan voor een kraammand te bestellen bij Ooievaarspost. Bij ons vindt u zowel kraammanden die geschikt zijn voor...

Lees meer

Filteren op

Prijs

  • € 9,00 - € 242,00

Categorieën

Beschikbaar

Merk

Leeftijd

Er zijn 104 producten.

Item 1-15 van 104 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-15 van 104 in totaal item(s)
Kraamcadeau

Vind jij het lastig om te bepalen wat u cadeau moet geven aan iemand die net een kindje heeft gekregen? Of zoekt u als bedrijf zijnde een mooi cadeau om één van uw werkneemsters mee te verrassen tijdens haar kraamverlof? Kies er dan voor een kraammand te bestellen bij Ooievaarspost. Bij ons vindt u zowel kraammanden die geschikt zijn voor jongens als voor meisjes en meer neutrale varianten.

Al onze kraammanden zijn vernoemd naar oude of nieuwe (kinder)liedjes en hebben een unieke inhoud. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld speelgoed, babykleertjes en extra accessoires. Als u dat wenst, kunnen wij ook een extra cadeau voor een ouder broertje of zusje (t/m 8 jaar) toevoegen. Zo hoeft u zelf niet te kiezen en geeft u toch een speciaal cadeau.

Bekijk het brede aanbod van Ooievaarspost hieronder. De prijzen zijn exclusief inpakkosten, en verzendkosten. Deze kosten bedragen €9,95 voor een kraammand. Uw bestelling wordt binnen 2 dagen verzonden!

close

Verlanglijst