In 2003 bedacht Sybren Jelles WaytoPlay en liet een prototype maken om aan zijn zoon Joep cadeau te doen.

"Vele jaren spelen mijn kinderen Joep en Bente en alle vriendjes uit de buurt al met veel plezier met WaytoPlay. In de meest uiteenlopende situaties en omstandigheden is de autobaan in al die jaren goed getest. WaytoPlay gaat dan ook altijd mee op vakantie. 'Een Duitse autobahn, een Noorse Fjordweg of over het zandstrand van Zuid-Spanje'. Overal en altijd werd een baan gelegd en bereden."

Lees meer

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

WaytoPlay: De flexibele autobaan van rubber

De rubber baandelen zijn flexibel zodat je ze over en op alles kunt leggen. Een deurdrempel neemt WaytoPlay met gemak. Bovendien geeft het rubber veel grip dus je raakt niet in de slip. Je kunt overal met WaytoPlay spelen: binnen en buiten! Over gras, op de rotsen, in het zand of door de kamer van je zus. Gewoon, omdat het kan. Je kunt er overheen lopen, leg de baan in de sneeuw of op een heet strand. De baan kan alles hebben en gaat jaren mee, en dat is de bedoeling ook.

De flexibele autobaan van rubber

​Het rubber is zo stevig dat het een leven mee gaat. Met al het andere speelgoed dat je hebt, bouw je een eigen wereld met vliegvelden, treinbanen, huizen, bomen, bruggen of bergen. De flexibele autobaan combineert met ieder ander speelgoed, maakt alles wat je al hebt nog leuker om mee te spelen en prikkelt de fantasie.

WayToPlay: nu ook een autobaan van gerecycled karton!

 Naast de rubberen autobanen van WayToPlay, zijn er nu ook kartonnen versies. Deze baandelen zijn bedoeld voor binnen, dus maak een racebaan in de woonkamer, keuken of de kamer van je grote broer of zus! Als leuk extraatje kunnen kinderen op de achterkant tekenen, schrijven en schilderen. 

close

Verlanglijst