Houten speelgoed

Als je op zoek bent naar duurzaam en mooi speelgoed kom je snel uit bij houten speelgoed. Voor elke leeftijd is wel geschikt speelgoed van hout te vinden. Zo zijn er voor de allerkleinsten houten rammelaars of stapeltorens van Lilliputiens, en voor de wat grotere kindjes...

Lees meer

Categorieën Houten speelgoed

Filteren op

Prijs

  • € 10,00 - € 99,00

Beschikbaar

Merk

Leeftijd

Er zijn 29 producten.

Item 1-15 van 29 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-15 van 29 in totaal item(s)
Houten speelgoed

Als je op zoek bent naar duurzaam en mooi speelgoed kom je snel uit bij houten speelgoed. Voor elke leeftijd is wel geschikt speelgoed van hout te vinden. Zo zijn er voor de allerkleinsten houten rammelaars of stapeltorens van Lilliputiens, en voor de wat grotere kindjes schattige poppenwagens en meer. 


Houten speelgoed is duurzaam en tijdloos


Al eeuwenlang bestaat er houten speelgoed. Pas later, in de 20e eeuw, kwam er speelgoed van plastic en andere materialen. Speelgoed van hout is duurzaam. Denk maar eens aan die houten treinbaan van vroeger, daar kunnen jouw kindjes ook weer mee spelen. Over het algemeen is houten speelgoed van goede kwaliteit en gaat dan ook generatieslang mee. Dat is fijn, en eigenlijk ook wel heel bijzonder als jouw kindjes met jouw oude speelgoed speelt!  

Daarmee laten we gelijk zien dat houten speelgoed tijdloos is... houten blokken, treinbaan of een poppenwagen, deze klassiekers uit jouw eigen kindertijd zijn nu nog steeds een hit!  


Speelgoed dat de creativiteit en fantasie prikkelt 

Waar plastic speelgoed vaak felle kleuren heeft, en soms voorzien is van licht of geluid, is houten speelgoed is vaak eenvoudig. Door deze eenvoud stimuleert houten speelgoed juist de creativiteit en fantasie van kindjes. Ook stimuleert het de ontwikkeling van de zintuigen door de kenmerkende geur en textuur van het hout. Soms is houten speelgoed bewerkt, gekleurd en helemaal glad van structuur, maar soms ook gewoon blank en is de wat grovere structuur nog voelbaar. Houten speelgoed daagt een kindje uit tot zelf actief spelen, waar soms bij ander speelgoed het speelgoed veel voor een kindje doet (bijvoorbeeld geluid produceren na het drukken op een knop). 


Plan Toys hét merk voor duurzaam houten speelgoed 

In onze shop verkopen we mooi speelgoed van Plan Toys. Dit merk maakt duurzaam houten speelgoed, al het mooie speelgoed wordt gemaakt van rubberwood en wordt geproduceerd op milieuvriendelijke wijze. Neem snel een kijkje bij het houten speelgoed, en de setjes die echt uitdagen tot rollenspel.

close

Verlanglijst