Lilliputiens is het merk voor stoffen speelgoed. Het van oorsprong Belgische bedrijf maakt prachtig speelgoed van stof, van kleine knuffelpopjes tot uitgebreide boerderij - of dokter speelsets. Het bonte speelgoed stimuleert de fantasie van kleine kinderen en zorgt voor uren speelplezier. En, niet onbelangrijk, het ziet er prachtig uit! 

Lees meer

Er zijn 21 producten.

Item 1-15 van 21 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-15 van 21 in totaal item(s)

Lillieputiens is een Belgisch merk met stoffen speelgoed  

In 1995 kwam dit Belgische speelgoedmerk voor het eerst op de markt. Twee vriendinnen hebben dit bedrijf opgericht en het kenmerkende stokpaardje van Lilliputiens is het kleurrijke stoffen speelgoed. Het brein achter al het originele speelgoed van Lilliputiens is het team van creatieve moeders, de ‘creatieve mums’ genoemd.  

Lilliputiens familie 

Bonte kleuren, zachte materialen en schattige personages... De Lilliputiens-familie is al behoorlijk uitgebreid, maar blijft keer op keer verrassen. Zo kennen we Alice het slimme vosje, Georges de lenige maki, en Ignace de chille ezel en nog veel meer. Een vrolijke beestenboel dus! De personages vertellen elk hun eigen verhaal en stralen allemaal uit: ‘Let’s Play!’. 

Wereld vol verwondering bij Lilliputiens

Elk stuk speelgoed van Lilliputiens is op zo’n manier ontworpen dat het de creativiteit en fantasie van kleine kinderen prikkelt. Verborgen verrassingen, slimme activiteiten en originele details zetten hun hersentjes aan het werk, terwijl kleuren, vormen, geluiden en texturen hun zintuigen prikkelen en ze meenemen in een wereld vol verwondering. 
  

Kwaliteit en veiligheid bij Lilliputiens 

De creative mums laten zich inspireren door vaders, moeders, grootouders en kinderen. Lilliputiens is kwalitief goed en veilig merk. Elk speeltje wordt van tevoren uitgebreid getest en voldoet het aan de Europese en Internationale normen. De materialen die worden gebruikt worden met zorg uitgekozen, steeds opnieuw geëvalueerd en aan de strengste tests onderworpen. De gekleurde en bedrukte stoffen dragen allemaal een AZO FREE-certificaat. Dit certificaat garandeert dat alle kleurstoffen die worden gebruikt gifvrij zijn.   

Kortom: Lilliputiens is een kleurrijk merk met origineel en mooi speelgoed dat zeer geschikt is als kraamcadeau, knuffel voor jouw kleintje of als verjaarscadeautje! 

close

Verlanglijst

Online ma-vr 10-16u