Janod is een Frans merk dat gespecialiseerd is in het maken van traditioneel speelgoed en spellen van hout en karton. Het heeft de tand des tijds doorstaan door zich aan te passen aan de behoeften van kinderen die het speelgoed voor het eerst ontdekken, en aan de herinneringen van hun ouders die ermee zijn opgegroeid. 

Lees meer

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Janod is een Frans ontwerp 

Janod biedt kleurrijk en origineel speelgoed voor kinderen van 12 maanden tot 9 jaar oud. Janod speelgoed is speelgoed om te bewaren en door te geven. 

Het creatieve team van Janod

Het creatieve team bestaat uit 15 mensen en is gevestigd in de Jura in het oosten van Frankrijk. Het is voortdurend bezig met het opnieuw uitvinden van geweldige speelgoedklassiekers om prachtige producten te creëren die zowel leuk als eigentijds zijn, gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen die geschikt zijn voor kinderen. 

Janod gebruikt hoogwaardige materialen

FSC-gecertificeerd hout: hout uit verantwoord beheerde bossen die de biodiversiteit, ecologie en hernieuwbare bronnen in stand houden en ook de rechten van inheemse volkeren beschermen. Bij de producten van Janod die een FSC certificaat hebben, staat dit bij het product vermeld. 

Karton: Janod besteedt bijzondere aandacht aan de dikte die wordt gebruikt om de kwaliteit van puzzels en hun duurzaamheid in de tijd te garanderen. 

Divers textiel: Janod combineert steeds meer nieuwe materialen met hout om de tastzin van baby's en peuters te ontwikkelen.

Veiligheid van het Janod speelgoed 

Speelgoed dat voldoet aan alle geldende normen en voorschriften zodat onze kinderen veilig kunnen spelen. Al ons speelgoed voldoet aan de huidige Franse en Europese normen en voorschriften. Ze dragen de CE-markering als bewijs van deze conformiteit. 

close

Verlanglijst