Babyspeelgoed

Voor elke leeftijd hebben wij passend speelgoed in onze shop. Door het spelen met speelgoed ontwikkelt een kindje zich, het is goed voor de fijne en grove motoriek en het stimuleert de zintuigen. Ook prikkelt goed speelgoed de fantasie en nieuwsgierigheid van je kindje. Vanaf dat je baby een paar maanden oud is kun je al op zoek gaan naar...

Lees meer

Categorieën Babyspeelgoed

Filteren op

Prijs

  • € 12,00 - € 175,00

Beschikbaar

Merk

Leeftijd

Er zijn 46 producten.

Item 1-15 van 46 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-15 van 46 in totaal item(s)
Babyspeelgoed

Voor elke leeftijd hebben wij passend speelgoed in onze shop. Door het spelen met speelgoed ontwikkelt een kindje zich, het is goed voor de fijne en grove motoriek en het stimuleert de zintuigen. Ook prikkelt goed speelgoed de fantasie en nieuwsgierigheid van je kindje. Vanaf dat je baby een paar maanden oud is kun je al op zoek gaan naar passend speelgoed. 


Veilig babyspeelgoed 

Bij het kopen van speelgoed baby kijk je of het speelgoed er leuk uit ziet en misschien ook wel of het een beetje educatief is. Maar het allerbelangrijkst is natuurlijk of speelgoed veilig is en geschikt voor baby’s en kleine kindjes. Let bij de aankoop van babyspeelgoed altijd op de leeftijdsaanduiding die de fabrikant aan het speelgoed meegeeft. Als je voor baby’s speelgoed koopt dat eigenlijk pas geschikt is voor oudere kindjes kan het zijn dat het kleine of losse onderdelen bevat, wat natuurlijk gevaarlijk is voor kleine kindjes. 


Speelgoed voor baby’s 0-4 maanden 

Een pasgeboren baby'tje heeft nog niet zoveel nodig, maar na een poosje kun je beginnen met het introduceren van babyspeelgoed. Je ziet dat je kindje wat beter kan focussen en meer wil ontdekken van de wereld. Felle kleuren (contrast) en duidelijke vormen en lijnen kan jouw baby als eerste onderscheiden. Vanaf een maand of 3 gaat je kindje ook proberen te grijpen naar babyspeelgoed. Geschikt voor deze leeftijd zijn bijvoorbeeld rammelaars, wagenspanners en zachte knuffels of poppen. Zorg voor verschillende texturen en spelmaterialen om zo de zintuigelijke ontwikkeling te stimuleren. 


Speelgoed voor baby’s van 4-6 maanden 

Op deze leeftijd maak je baby’s nog steeds blij met speelgoed als rammelaars en knuffels, maar ook ballen, grijpspeeltjes en ander actief speelgoed zijn leuk! Mocht je baby al tandjes krijgen dan kun je ook denken aan bijt speelgoed. Bijtspeelgoed verlicht de pijn van doorkomende tandjes.  


Speelgoed voor baby’s van 6-12 maanden 

Deze maanden maakt een baby een enorme motorische ontwikkeling door. Grijpen, rollen, zitten en misschien wel de eerste stapjes. Voor ondernemende baby’s is actief speelgoed als blokken, stapeltorens, loopwagens of een activiteitenknuffel of activiteitenpaneel zeer geschikt! Ook is een schattige zachte pop een leuk vriendje voor jouw kindje! Neem ook eens een kijkje bij het mooie en duurzame houten speelgoed

close

Verlanglijst