In de media

Het Hippe Schaap in de MEDIA

 

 


Het Hippe Schaap behoort tot één van de Fijne Webadresjes
En natuurlijk voor onze bezoekers en klanten ook fijn om te weten dat ze shoppen op zo'n super leuk webadresje.
Erg blij met deze eervolle vermelding!

KLIK HIER VOOR DE LINK

 


Vermelding op HIPPESHOPS.NL


hethippeschaap-carrotsandpeas

Uit de ”Friends of the Forest” collectie van het Nederlandse upcoming label Carrots & Peas komt deze hippe slinger met zes houten vlaggetjes, gemaakt van dunne berken triplex (3mm) waaruit dierenfiguren zijn gestanst. De slinger heeft een rustige naturel look die zorgt voor een aangename ‘Zen’ beleving in de kinderkamer. De slinger is 350 cm lang en verkrijgbaar met een roze of blauwe bakkerskoord van katoen.

hippeshops-korting-1515% korting bij Het Hippe Schaap

De prijs van deze hippe vlaggenlijn is €28,95 en je shopt ‘m hip & safe in de webwinkel van Het Hippe Schaap. Vul code HIPPESHOPS15 in tijdens het bestelproces en krijg 15% korting op alle houten mobielen van Carrots and Peas. Korting is geldig t/m 23 mei 2015Eervolle vermelding in tijdschrift Vriendin!
Op de pagina met "Leukste Kidsshops"Het Hippe Schaap heeft het Hip&Safe Label mogen ontvangen!
Veilig en vertrouwd winkelen met het Hip & Safe keurmerk!

http://www.hippeshops.nl/hethippeschaap 
 Vermelding in HIP & HOT

 

Met nummer vier op komst ben ik natuurlijk plots weer wat meer geïnteresseerd in babyspul dan anders. Ben jij die fase net uit, dan vind je deze blog waarschijnlijk niet zo interessant. Toch niet meteen wegklikken, want het speelgoedassortiment heeft ook leuks voor wat oudere kindjes! Zoals geweldige knutselpakketten. Zit je nog helemaal in de babyfase, dan word je vast en zeker blij van deze vandaag geopende webshop met de naam: Het Hippe Schaap. Alles bio, fairtrade en eco, dus je weet zeker dat je je kindje aan niks blootstelt wat ook maar enig gevaar kan opleveren voor je baby of het milieu. Das altijd goed. Ze verkopen er vanalles, van kleding tot kinderkameraccessoires, van speelgoed tot verzorgingsproducten.

bijenwasklei Vanalles voor babys & jonge kinderen

Ik ontdekte dat Sophie de Giraf inmiddels een verzorgingslijn heeft, die er erg leuk uit ziet. Ben nog benieuwd naar de geur, maar de starterkit is een geweldig kraamcadeautje, dus die gaat op mijn lijstje. De knutselkoffertjes zijn ontzettend leuk voor Yuren en Sterre, misschien wel voor de feestdagen. En de bijenwasklei in het koffertje was hier in de zomervakantie al een hit.

Winactie: Het Hippe Schaap heeft 10 verschillende knutsel koffertjes van The Little Experience. Zet in een email ( info@hethippeschaap.nl ) welke jij graag zou willen winnen? We geven 2 koffertjes gratis weg, de winnaars verloten we onder de ingezonden antwoorden. De actie loopt tot 31 oktober 2014, maandag 3 november maken we de prijswinnaars bekend.
The Little Experience Space Rocket 300x259 Vanalles voor babys & jonge kinderen

© 2014 - 2021 Het Hippe Schaap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel