Altijd schoon met de Blast UV Disinfector van Bombol!

- Categories : Default

Ken je deze compacte sterilisator van Bombol al? Wij hebben hem voor je getest en zijn helemaal enthousiast!

Wat is de Blast UV Disinfector?

Met de Blast UV Disinfector van Bombol kun je verschillende voorwerpen makkelijk on the go ontsmetten! Met haar UV-C stralen doodt de Blast UV™ 99,99% van virussen (zoals Covid-19 en equivalenten) en 99,9998% van bacteriën. Deze veilige, compacte en handige sterilisator van Bombol is dus perfect om items, tot de grootte van een babyflesje, snel te steriliseren!

Je neemt de Blast UV Disinfector van Bombol makkelijk overal mee naar toe, opgevouwen past hij in bijna iedere tas. Neem het meegeleverde USB kabeltje en een powerbank mee en je kunt de sterilisator overal gebruiken. Het ontsmetten duurt een paar minuutjes.

Blast UV Disinfector Bombol

De Blast UV Disinfector werkt met krachtige UV-C straling

De UV-A en UV-B stralen van de zon kunnen onze huid verbranden. UV-C stralen gaan nog verder en doden elk levend organisme door het DNA te vernietigen. Het is een snelle en effectieve manier in de medische wereld om allerlei spullen schoon te maken en bacteriën te verwijderen.

Ondanks de kracht van deze straling is het niet schadelijk voor het milieu (geen schadelijke chemische residuen, geen ozongeuren) en door het ontwerp van de Blast UV™ kun je de sterilisator veilig gebruik. De LED-lampen die Bombol voor het doosje gebruikt zijn 5 tot 10 keer sterker dan die in de meeste sterilisatoren. De zwevende bodem zorgt ervoor dat elk voorwerp van boven tot onder volledig gesteriliseerd wordt.

De UV-C straling is natuurlijk onzichtbaar. Dat vonden wij even lastig, want eigenlijk wil je zien dat het goed gelukt is en al het vuil van het speentje of flesje weg is. Je kunt met de Blast UV Disinfector de werking zichtbaar volgen door de blauwe (thermochromische) stipjes aan de buitenkant van het doosje. Wanneer deze uit geknipperd zijn, is het steriliseren afgerond. 

Origami vouwstructuur van Bombol

De Blast UV Disinfector vouw je door middels van de origamistructuur handig en compact samen. Bombol ontwikkelde al eerder een product met een origami vouwstructuur, de Pop-Up Booster stoelverhoger, ook weer een super handig product van Bombol!

Blast UV Disinfector: Wij zijn om!

Bij ons staat de Blast UV Disinfector van Bombol op tafel en bijna dagelijks gaan de mondkapjes en andere kleine items erin. Ook onderweg gaat de sterilisator mee in de tas, je vouwt hem in portefeuille formaat op. Superhandig!

Add a comment

close

Verlanglijst

Online ma-vr 10-16u