Menu

Ruilen, Retourneren & Klachten

Ruilen en Retourneren

Niet goed? Geld terug!
Wij behandelen je bestelling en levering daarvan met uitermate veel zorg. Mocht een ontvangen artikel desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je het binnen 14 dagen na ontvangst retourneren zonder opgaaf van reden. Je dient het artikel direct na ontvangst te controleren op eventuele beschadigingen of gebreken. Het artikel dient in originele staat en in de originele verpakking geretourneerd te worden volgens onderstaande instructies. Na ontvangst van je retour boeken wij het volledige aankoopbedrag, exclusief eventuele verzendkosten, uiterlijk binnen 14 dagen terug. De portokosten van de retournering zijn voor rekening van de koper, behalve als er iets mis is met het artikel of bij verkeerd geleverde artikelen. Alle aangeboden artikelen worden in onze webwinkel zo volledig mogelijk beschreven en zo waarheidsgetrouw mogelijk getoond. Foto’s en dus ook kleuren kunnen echter afwijken van de werkelijkheid.

Hoe kun je retourneren?

  • Meld je retour aan via info@hethippeschaap.nl waarna je een retourformulier  zult ontvangen.
  • Het product dient met het retourformulier in de originele verpakking teruggestuurd te worden zonder enige schade en voldoende gefrankeerd.
  • Kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.Bewaar altijd de track & trace code tot je retour volledig is afgehandeld! 
  • Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt of beschadigd zijn kunnen wij helaas niet crediteren.

 

Bestellen van een vervangend artikel bij een retour
Wil je een artikel ruilen? Hanteer dezelfde procedure als bij een retournering en bestel het artikel opnieuw via onze website. 

Vragen of klachten?

Mocht het zo zijn dat je een klacht hebt over Het Hippe Schaap, een product of iets anders dan willen wij dat graag horen, neem dan contact met ons op via info@hethippeschaap.nl of via ons telefoonnummer 085 0516 828.

Wij lossen dan graag het probleem samen met je op!

© 2014 - 2019 Het Hippe Schaap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel