Schoolplaten van toen, in een nieuw jasje 

Toen wij de vintage schoolplaten van Little & Pure voorbij zagen komen, konden wij niet anders dan meteen heel enthousiast worden. Een perfecte aanvulling in ons assortiment kinderkameraccessoires en woonaccessoires. De nieuwe schoolplaten zijn creatief, decoratief en educatief. 

Lees meer

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Schoolplaten, weer helemaal hip 

De schoolplaten van Little & Pure zijn dus, zoals de naam al doet vermoeden, helemaal nieuw, maar hebben een vintage look. Ze worden gedrukt met eco vriendelijke inkt en daarna gelamineerd om ze mooi te houden. De schoolplaten worden geleverd inclusief houten stokken die zijn afgewerkt met een dun laagje natuurlijke olie. En, net zoals dat vroeger ook zo was, aan de achterzijde vind je een lichtblauw lintje, waarmee je de opgerolde poster dicht kan binden. 

Verschillende thema’s 

Stoere dinosaurussen, zeldzame vlinders, een verzameling kruiden, een landkaart van Nederland met daarop alle provincies en het ABC natuurlijk in ouderwets schrijfschrift. Leuke thema’s voor verschillende ruimten in huis geschikt. Waar komt jouw nieuwe schoolplaat te hangen? 

 

 

 

 

close

Verlanglijst