Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw


De draagzakken van Baby Tula zijn ergonomische draagzakken

Een Tula draagzak ziet er niet alleen geweldig uit, maar maakt het dragen van je baby of peuter ook aangenaam. Door het ergonomische design van Tula wordt het gewicht van je baby of peuter gelijkmatig verdeeld over je schouders, rug en heupen. Ook is iedere Tula draagzak gemakkelijk in gebruik. Je doet de draagzak makkelijk zelf om. Tula draagzakken zijn gemakkelijk aan te passen aan de lengte van de drager. Welk model je ook kiest, alle Tula draagzakken hebben hetzelfde ergonomische draagsysteem. Ook zijn de heup- en schouderriemen gevoerd voor optimaal comfort. In een Tula draagzak draag je je baby, peuter of kleuter in die natuurlijke M-positie. De draagzakken zijn bovendien voorzien van een slaapkapje dat ondersteuning biedt als je baby in slaap valt.

Alle Tula draagzakken op een rij

Tula heeft een aantal verschillende modellen draagzakken zoals de Tula free to grow, Tula Standard Baby Carrier, de Tula Toddler. de Tula Prechool, de Tula Explore en Tula Lite. Maar wat zijn nou de verschillen tussen deze modellen, wij zetten het op een rij.

  1. De Tula free to grow draagzak carrier is een draagzak voor baby's gelijk geschikt vanaf geboorte, maat 56 (3,5 kg) tot maat 86/92 (20 kg). De baby draagzak is verstelbaar in hoogte en breedte en groeit zo met je baby mee. 
  2. De Tula Explore carrier heeft deze naam gekregen omdat je kindje op je buik met het gezicht naar voren gedragen kan worden, naast op de rug en op je buik met het gezicht naar je toe. Ook deze draagzak baby is gelijk geschikt vanaf geboorte, maat 50 (3,5 kg) tot maat 86/92 (20 kg).
  3. De Tula Standard Baby draagzak is geschikt vanaf kledingmaat 68/74 (circa 7 kg) tot kledingmaat 86/92.
  4. De Tula Lite Carrier biedt de mogelijkheid om op je buik te dragen of op de rug, met een aanbevolen gewichtsbereik van 5,4 - 13,6 kg. De Tula Lite is een perfecte draagzak voor gezinnen die veel onderweg zijn! De Tula Lite is ultracompact en te gebruiken vanaf 5,4 kilogram.
  5. De Tula Toddler carrier is de draagzak voor iets oudere kindjes, vanaf kinderkleding maat 86/92 tot maat 104/110 (tot 27 kg).
  6. De Tula Preschool draagzak is voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar (kledingmaat 98, 16 kg) tot 5/6 jaar (kledingmaat 110, 32 kg of zolang je kleine goed zit)

close

Verlanglijst