Sindibaba is een kindermerk dat een uniek design combineert met hoogwaardige materialen, en onze baby- en kinderproducten zijn allemaal goedgekeurd volgens de Europese kinderveiligheidsvoorschriften.

Lees meer

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Bij Sindibaba draait alles om handgemaakt speelgoed en accessoires voor baby's en kinderen: mooie dingen die met de hand zijn gehaakt, gestikt of genaaid met een speciaal vleugje schattigheid, warmte en comfort die de beste vriend zullen zijn voor jou en je kinderen. Elk van hen is ontworpen in Frankrijk of Duitsland door Lynn Appel en gemaakt met liefde, de beste gevoelens en veel aandacht voor detail, waardoor elk item vrijwel uniek is... absoluut positief!

Gebruikte materialen bij Sindibaba

De meeste Sindibaba-producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, karton, stof, katoen en bamboevezelgaren dat voldoet aan de Oeko-Tex® Standard 100. De gehaakte collectie is met de hand gemaakt, dus elk item is uniek en de meeste producten zijn gehaakt met garen dat een hoog gehalte aan bamboevezels bevat (70% of meer). Bamboegaren is erg zacht, heeft een zijdeachtige textuur en groeit - in tegenstelling tot katoen - zonder de noodzaak van pesticiden en meststoffen, wat gunstig is voor de gevoelige babyhuid. 

Fairtrade bij Sindibaba

Sindibaba doet er alles aan om ervoor te zorgen dat alle personen die betrokken zijn bij onze toeleveringsketens veilige, eerlijke en niet-discriminerende werkomstandigheden ervaren en dat ze een rechtvaardige vergoeding ontvangen. Veel van onze handgemaakte producten zijn gemaakt vanuit de handige, comfortabele en veilige werkomgeving van onze naaiateliers.

close

Verlanglijst

Online ma-vr 10-16u