Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)
Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Rubbabu speeltjes dagen uit tot spelen en prikkelen de fantasie en de zintuigen, mede door de felle kleuren en de combinatie van materialen. Het speelgoed heeft vrolijke kleuren en voelt superfijn en zacht als je ermee speelt!

Het merk Rubbabu maakt zacht sensorisch speelgoed voor jonge kinderen. Het kleurrijke speelgoed is gemaakt van hoge kwaliteit natuurlijk rubber. Het wordt geproduceerd door een klein familiebedrijf in India waar volgens milieuvriendelijke en fair trade principes wordt gewerkt. Elk stuk speelgoed van Rubbabu is met de hand gemaakt. Het speelgoed is gemaakt van 100% natuurlijk schuimrubber en is biologisch afbreekbaar. Zonder toegevoegde chemicaliën zijn ze hypo-allergeen en niet giftig.

Het speelgoed is bedekt met de kenmerkende zachte fluwelen coating en door de heldere kleuren zijn ze geweldig voor zintuiglijk spel voor zowel baby's als jonge kinderen of mensen met speciale onderwijsbehoeften (met bijvoorbeeld een visuele beperking). Rubbabu is dus geschikt voor iedereen vanaf 1 jaar!

close

Verlanglijst