PlaySTEAM, opgericht in het VK, biedt educatieve producten met een uitstekend ontwerp en hoge kwaliteit om kinderen te helpen wetenschappelijk te spelen, het leerboekje te lezen en geïnspireerd te raken. 

Lees meer

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Om producten te ontwerpen die kinderen plezier bezorgen en hun nieuwsgierigheid prikkelen, bedenken onze ontwerpers uit Europa en de VS een verscheidenheid aan productconcepten op het gebied van wetenschap, technologie, techniek, wiskunde en kunst. 

Wakker de nieuwsgierigheid op een leuke manier aan. Met Playsteam leer je kinderen alles over wetenschap, technologie, techniek, wiskunde en kunst! Hoogwaardige educatieve producten ontwikkeld Playsteam om kinderen te helpen wetenschappelijk te spelen. In het leerboekje wordt alles in het Nederlands uitgelegd en leren kinderen onder anderen over luchtdruk, atmosferische druk, drijfvermogen en nog veel meer! Geschikt voor kinderen van 6 tot 8 jaar. 

De producten van PlaySTEAM zijn bedoeld om kinderen op speelse wijze kennis te laten maken met de wetenschap.

Elk product bevat een volledig geïllustreerd boekje, dat niet alleen de kinderen begeleidt bij het bouwen maar hen ook inspireert met gerelateerde wetenschappelijke feiten die in het boekje staan.

PlaySTEAM geeft geen les; maar wekt de nieuwsgierigheid van kinderen om de wereld te verkennen.

close

Verlanglijst

Online ma-vr 10-16u