OXO Tot creëert handige, alledaagse producten waarvan je denkt: ‘Waarom heeft niemand hier ooit eerder aan gedacht?’ Het antwoord? Omdat niemand ooit echt heeft gekeken. De missie van OXO Tot was dan ook snel geformuleerd: goed kijken naar kindjes en hun ouders. Met ervaringen en bevindingen rechtstreeks uit het dagelijks leven, bedenkt en maakt OXO Tot innovatieve, praktische en duurzame producten voor jou en je kindje.   

Lees meer

Er zijn 37 producten.

Item 1-15 van 37 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-15 van 37 in totaal item(s)

Van OXO….  

OXO is in 1990 in Amerika opgericht door Sam Farber, een ondernemer in huishoudelijke artikelen. Zoals hij zelf zegt: “OXO is geboren uit liefde”. Sam’s vrouw Betsey kreeg door ziekte moeite met het vasthouden en het gebruik van alledaags keukengerei. Op dat moment wisten Sam en Betsey dat er een betere manier moest zijn en het idee voor comfortabeler kookgerei werd geboren en ontstond het merk Oxo Tot.   

… naar OXO Tot 

OXO Good Grips bracht keukengerei met het inmiddels iconische OXO-handvat op de markt: ergonomisch gevormd en met een kenmerkende antisliphandgreep. OXO ontdekte dat er weinig echt handige producten voor baby’s en kinderen te koop waren, en creëerde daarom een hele nieuwe lijn gericht op handigheidjes voor baby’s en kleine kinderen: OXO Tot.  

OXO Tot helpt 

Alle ouders van kleine kinderen staan voor verschillende kleine en grote uitdagingen en OXO tot helpt hierbij! Problemen oplossen en vooral het ouderschap gemakkelijker maken, dat is wat OXO tot doet. Ze maken door goed te kijken alledaagse gebruiksvoorwerpen praktischer, zowel voor de ouders als de kinderen. Het merk heeft dan ook allerlei verschillende baby en kinderspullen in het assortiment: drink-, eet en bewaarspullen, maar ook verzorgings- en praktische reinigingsspullen.   

Populaire producten van Oxo Tot zijn bijvoorbeeld de Oxo Tot doekjesverdeler, hier kun je de billendoekjes of toetenpoetsers in doen en makkelijk met één hand eruit halen. Ook de Oxo Tot Flessendroogrek is super handig. Hiermee kun je de flesjes en toebehoren handig drogen en bezetten ze niet het hele aanrecht tijdens het drogen. De Oxo Tot rietjesbekers zijn handig voor je peuter die zelfstandig leert drinken maar af en toe nog onhandig met een glas omgaat. Voor iets oudere kindjes is er het Oxo Tot kinderbestek met een goed werkend mes en de Oxo Tot glazen voor grote kinderen. 

Materialen gebruikt bij Oxo Tot

De handige, mooie, goed doordachte babyspullen worden van duurzame materialen gemaakt. Alle OXO tot producten zijn BPA, ftalaten en PVC-vrij. En uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat de Oxo Tot producten lang meegaan! 

close

Verlanglijst

Online ma-vr 10-16u