Global Affairs is een internationale, creatieve groothandel gevestigd in Amsterdam. Global Affairs ontwikkelt, creëert, produceert en importeert een eigen duurzame collectie die in een faitrade omgeving zijn geproduceerd. 

Lees meer

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Fairtrade Collectie van Global Affairs

Global Affairs is een internationale, creatieve groothandel gevestigd in Amsterdam. Global Affairs ontwikkelt, creëert, produceert en importeert een eigen duurzame collectie die in een faitrade omgeving zijn geproduceerd. Alle ontwerpen zijn origineel, kleurrijk en van hoge kwaliteit. De collectie van Global Affairs bestaat voornamelijk uit knuffels (gebreide, gestikte en geweven stoffen), mode- en haaraccessoires voor kinderen en vilten decoraties. 

Waar worden de producten van Global Affairs gemaakt? 

De leveranciers van Global Affairs zijn gevestigd in China, Peru, Sri Lanka en India. De meeste producten zijn handgemaakt. Global Affairs werkt met kleinschalige producenten, meestal geleid door vrouwen, die regelmatig bezocht worden. Dit om een sterke werkrelatie op te bouwen en te onderhouden, maar ook om een productie te verzekeren volgens de standaarden van het bedrijf: duurzaam en een goede werkomgeving. Global Affairs werkt alleen met gecertificeerde leveranciers. 

close

Verlanglijst