Ergobaby is een bekend, Amerikaans, merk op het gebied van babydragers en heeft een uitgebreid assortiment.

Lees meer

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

ERGOBABY DRAAGZAK BABY

Ergobaby heeft een mooi assortiment draagzakken. In ons aanbod kun je kiezen uit verschillende modellen. Bijvoorbeeld de zachte Ergobaby Embrace baby draagzak voor direct na de geboorte en het eerste jaar van je kindje. Of de Ergobaby Omni 360 draagzak, of de Ergobaby Adapt draagzak, deze zijn zeer geschikt voor actieve en praktische ouders en gaan zeker de eerste twee jaar van je kindje mee. 

De draagzak Ergobaby heeft een hoofdkapje dat ondersteuning biedt voor de rug en het nekje van je baby. Ook beschermt dit kapje het hoofdje tegen wind of zon. Een ander voordeel van een Ergobaby draagzak is dat de draagzak heel gemakkelijk is in gebruik. Je trekt deze draagzak snel aan en uit.

HOE IS DE ERGONOMISCHE ERGOBABY DRAAGZAK ONTSTAAN?

Het begon met een simpel idee. In 2002 zocht de kersverse moeder Karin Frost, die een achtergrond als designer had, een draagzak waarmee ze haar zoon dicht bij zich kon houden. Maar geen enkele draagzak voldeed aan al haar behoeftes van comfort en ergonomisch dragen. Daarom ontwierp ze zelf een draagzak die zowel comfortabel als makkelijk in gebruik was. Zo werd de eerste Ergobaby Baby Carrier (of de Ergobaby Original) geboren!

Met meer dan 30 soorten draagzakken is Ergobaby ondertussen één van de grootste en beste aanbieders van baby draagzakken. Het hoofdkantoor van Ergobaby is gevestigd in Los Angeles en de Ergobaby draagzakken worden in meer dan 50 landen wereldwijd verkocht.

Alle Ergobaby draagzakken zijn ergonomisch ontworpen zodat actieve ouders hun baby in een natuurlijke houding kunnen dragen. Het gewicht van de baby wordt in de Ergobaby draagzak gelijk over de heupen en schouders van de drager verdeeld. De populairste Ergobaby draagzakken zijn: Ergobaby Adapt, Ergobaby Embrace, Ergobaby Omni 360 en alle zomermodellen van Ergobaby vind je hier: Ergobaby Cool Air Mesh.

close

Verlanglijst