Eén van onze nieuwe merken is Bombol. Bombol is een innovatief en award-winnend merk dat alledaagse (en soms onhandige) kinderspullen opnieuw ontwerpt. Het resultaat is een aantal innovatieve, compacte en kwalitatieve producten voor baby's en kinderen. 

Lees meer

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Blijf sprankelend met Bombol!  

De boodschap die Bombol wil meegeven aan alle ouders is: Stay Sparky! Oftewel: blijf sprankelend en geniet volop van alle momenten samen met je kinderen. Om zoveel mogelijk te kunnen genieten, ontwerpt Bombol innovatieve, praktische en compacte kinderspullen. Hun missie is ouders ontlasten van onhandige, grote (plastic) spullen en deze dus opnieuw uit te vinden en daarmee te zorgen dat ouders meer tijd en energie over houden voor de leuke dingen met hun kinderen. 

Een innovatief merk uit Italie 

In 2008 is Bombol in Italië opgericht door Paulina en Frédéric. Later toen ze in Hong Kong gingen wonen, sloot Francesco zich aan bij het team. Ze hebben alle drie een achtergrond als industrieel ontwerper en ingenieur, maar zijn vooral ook ouders. Door de ervaringen die ze als ouders opdoen zijn ze altijd op zoek naar innovatieve en nieuwe oplossingen voor alledaagse (plastic) producten en kindermeubilair die het leven van ouders plezieriger maken. 

Van een hommel naar Bombol 

Tijdens een gezellige picknick in het park met hun dochter zagen ze hommels van bloem naar bloem vliegen. Deze ‘bumblebees’ deden hen aan hun dochtertje denken: schattig, mollig en een beetje onhandig. Omdat ze opzoek waren naar een naam met betekenis, maar die klinkt als baby gebrabbel werd ‘bumblebee’ uiteindelijk ‘Bombol’. 

Award-winnende ontwerpen: een wipstoel en stoelverhoger 

Bombol bracht een prijswinnend wipstoeltje op de markt: de Bamboo 3Dknit™ Bouncer. De wipstoel is gemaakt van antibacterieel materiaal en heeft een ergonomisch design. Deze stevige wipstoel kun je niet alleen gebruiken voor een baby, maar ook voor kindjes tot ongeveer 5 jaar (18 kg). 

Nadat ze zelf ervaren hebben dat kinderstoelen in bijvoorbeeld een restaurant onhandig en soms ook onhygiënisch kunnen zijn, hebben ze een stoelverhoger ontworpen die je kunt opvouwen tot het formaat van een IPad. Een superhandige, stevige verhoger die ook nog eens makkelijk mee te nemen is. De Pop-Up™ Booster vind je hier. 

Naast deze producten blijft het team van Bombol altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen, om grote, zware en onhandige spullen opnieuw uit te vinden en er iets moois, praktisch en compacts van te maken! 

 

 

close

Verlanglijst