Het Noorse familiebedrijf BeSafe staat voor 'Scandinavian safety' en hecht uiterst veel waarde aan het beschermen van kinderen tijdens het vervoer onderweg. 

Lees meer

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

BeSafe heeft reeds 25 jaar ervaring in het vervaardigen van autostoelen tegen de rijrichting. BeSafe gebruikt deze expertise om in een steeds veranderende markt in te spelen op de huidige tendensen en maakt zo de veiligste autostoelen.

Om te beantwoorden aan de wensen van de consument ontwikkelde het bedrijf 2 concepten die zowel tegen als met de rijrichting kunnen gebruikt worden: iZi Modular i-Size Family, één basis met 2 autostoelen, en de rotatiestoelen, die 180° of 360° kunnen draaien, zoals de iZi Turn B i-Size. Voor welk concept je ook kiest, BeSafe bouwt de veiligste i-Size autostoelen voor kinderen van 0 tot 12 jaar. 

BeSafe Scandinavian safety

BeSafe ontwikkelde verschillende gepatenteerde technologieën om de veiligheid van jouw kind te garanderen, zoals de Dynamic Force Absorber, het Active Retract Harness of de Universal Level Technology. Bovendien zijn alle autostoelen van BeSafe voorzien van extra zijdelingse bescherming. 

"Besafe is the best safety & comfort choice when buying a car seat for your child."

BeSafe babydraagzak haven

BeSafe gaat nog een stapje verder en biedt ouders ook buiten de auto een oplossing om hun kinderen veilig te vervoeren. In samenwerking met die Trageschule ontwikkelde BeSafe de BeSafe Haven babydraagzak. Ergonomisch, uiterst comfortabel voor zowel kindje als ouder en gemaakt van superzacht Tencel. "Carry in comfort, always, all ways"

close

Verlanglijst

Online ma-vr 10-16u