Bajo ontwerpt houten speelgoed dat sterk is in zijn eenvoud. Geen felle lichtjes, drukknoppen met geluid of technologische snufjes. Het stimuleert de fantasie, ruimtelijke verbeelding, symboliek en creativiteit.

Lees meer

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Bajo is een Poolse familiebedrijf, opgericht in 1993 door Wojciech Bajor, een academisch architect en decorontwerper. De fabriek, gelegen in een prachtige streek aan de voet van de Poolse Karpaten, introduceert duurzame oplossingen voor speelgoed. Deze natuurschone regio heeft het bedrijf geïnspireerd tot duurzaamheid en het milieu te beschermen. Ze gebruiken alleen zorgvuldig geselecteerde, kwalitatief hoogwaardige materialen van gecertificeerde lokale leveranciers.

Bajo Houten speelgoed voor peuters en kleuters

Bajo ontwerpt houten speelgoed dat sterk is in zijn eenvoud. Geen felle lichtjes, drukknoppen met geluid of technologische snufjes. Het stimuleert de fantasie, ruimtelijke verbeelding, symboliek en creativiteit. De natuurlijke warmte van het hout zorgt ervoor dat het zeer geliefd speelgoed is bij kinderen. Het ideale speelgoed voor peuters en kleuters.

Bajo speelgoed met een visie

Bajo hecht veel waarde aan het esthetische, als aan het zinvolle aspect van het speelgoed. Bajo speelgoed is ontworpen om de vorming en lichamelijke ontwikkeling bij kinderen te bevorderen en aanmoedigen, maar ook om positieve veranderingen in de maatschappij te ondersteunen en om het milieubewustzijn te vergroten.

close

Verlanglijst