Kokadi

Kokadi is een bedrijf dat succesvol is geworden met ontwerpen en ontwikkelen van draagdoeken. Later zijn hier andere gerelateerde producten bij gekomen. "Babywearing goes fashion" - de steeds wisselende collecties, trendy, kleurrijk en stijlvol, zijn het kenmerk van het modebedrijf. Met grote liefde worden alle producten en ontwerpen ontworpen in het hoofdkantoor in Duitsland en met de hand genaaid in Europa. Biologisch en trendy, praktisch en veilig, ergonomisch en comfortabel, duurzaam en modern, stedelijk en natuurlijk - kortom: KOKADI combineert eerlijke geproduceerde topkwaliteit met actuele trends. 

Bij de selectie en productie van stoffen en producten hecht KOKADI bijzonder veel belang aan biologische landbouw met duurzame productie, milieubewustzijn en zorgvuldig gebruik van hulpbronnen.

KOKADI voert een weloverwogen selectie van zijn leveranciers uit naast een uitgebreide kwaliteitscontrole. Dit zorgt ervoor dat lokale werknemers eerlijke arbeidsomstandigheden hebben in overeenstemming met de Europese normen.

Sorteer op
  • Kokadi Babydeken Safari - 110 x 120 cm
    Kokadi Babydeken Safari - 110 x 120 cm
    € 49,95
  • Kokadi Babydeken Anton's Drakenburcht - 110 x 120 cm
    Kokadi Babydeken Anton's Drakenburcht - 110 x 120 cm
    € 49,00
Sorteer op
© 2014 - 2021 Het Hippe Schaap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel