Cadeauservice

Inpakservice
Wij houden rekening met het milieu en we proberen zoveel mogelijk te besparen op onnodig verpakkingsmateriaal. Maar wij begrijpen dat een cadeautje van Het Hippe Schaap er wel uit mag zien als een feestelijk pakketje! Daarom hebben we de gratis inpakservice. Mocht je hier gebruik van willen maken dan kun je dit aangeven in het "opmerkingen veld" tijdens het bestelproces. Vergeet er niet bij te vermelden of het cadeau voor een meisje of een jongen is. 

Kan ik mijn cadeau ook laten bezorgen op een ander adres?
Mocht je je cadeau willen laten bezorgen op een ander adres, dan is dat geen probleem. Tijdens het bestelproces kun je kiezen voor een ander afleveradres. Hierin kun je het afleveradres vermelden en wij zorgen dat je cadeau netjes wordt bezorgd.

TIP:
Maak je cadeau nog leuker en persoonlijker en geef er een prachtige kaart bij! We hebben namelijk prachtige kaarten in ons assortiment voor elke gelegenheid! En wil je graag het pakketje direct afgeleverd hebben bij de ontvanger, dan schrijven wij graag jou tekst op de kaart zodat het cadeau helemaal klaar is om te worden ontvangen!  Bekijk ze HIER

Wij  maken enkel gebruik van gereycled papier en karton en de verf is op waterbasis.

© 2014 - 2021 Het Hippe Schaap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel