Menu

Service & Garantie

SERVICE & GARANTIE

Ik heb een klacht
Mocht het zo zijn dat je een klacht hebt over Het Hippe Schaap of je bent ontevreden over een product of iets anders dan willen wij dat graag horen. Neem dan contact met ons op via info@hethippeschaap.nl  Wij lossen dan graag het probleem samen met u op.

Garantie
Op alle bij Het Hippe Schaap gekochte artikelen heb je ten minste 6 maanden garantie.
Na de garantietermijn: Zodra je een artikelklacht bij ons meldt, bekijken wij of er garantie van toepassing is en wat een passende oplossing voor het probleem is. Maar ook na afloop van de garantietermijn kun je met een gegronde klacht bij ons terecht. Kun je redelijkerwijs verwachten dat een artikel na een bepaalde periode en bij normaal gebruik nog goed zou moeten functioneren en is het gebrek aan het product buiten jouw schuld om ontstaan, dan kun je het artikel (laten) repareren of vervangen. In alle gevallen bewaken wij de snelle afhandeling van de klacht.

Kan ik mijn bestelling ook laten bezorgen op een ander adres?
Mocht je je bestelling willen laten bezorgen op een ander adres als het factuuradres, dan is dat geen probleem. Tijdens het bestelproces kunt u kiezen voor een adres afleveradres. Hierin kunt u het afleveradres opgeven en wij zorgen dat de bestelling netjes hier wordt bezorgd.

© 2014 - 2018 Het Hippe Schaap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel