Retourneren & Ruilen

RETOURNEREN & RUILEN

Hoe kan ik retourneren?
Het kan zijn dat je bestelling helaas niet aan je verwachting voldoet. Mocht dit het geval zijn dan heb je 14 werkdagen de tijd om het product te retourneren.

  • Meld je retour via info@yippee.nl 
  • Het product dient  in de originele verpakking teruggestuurd te worden zonder enige schade en voldoende gefrankeerd.
  • Voeg een briefje met naam en ordernummer toe, hiermee kunnen wij de retour snel afhandelen.
  • De kosten voor het artikel retour sturen zijn voor eigen rekening. Het is mogelijk een retourlabel bij ons te kopen voor € 5,95. Neem contact met ons op indien je dit wenst.

Het retouradres
Yippee b.v.
Nudepark 168
6702DX Wageningen


Ik wil een artikel omruilen, hoe zit het dan met de verzendkosten?
Het opsturen van het nieuwe artikel doen wij geheel gratis. Alleen de verzendkosten voor het terugsturen van het artikel zijn voor eigen rekening. 

Wat is het herroepingsrecht?
Het herroepingsrecht houdt in dat je het recht hebt binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling zonder opgaaf van redenen de koopovereenkomst te ontbinden. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij  of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen jou terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen jou voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of dat je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

 

© 2014 - 2021 Het Hippe Schaap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel