Menu

Squiz

We kennen ze allemaal, de kant en klare potjes fruit en groente. Veel mensen maken echter tegenwoordig liever zelf hun eten vers klaar om aan hun kinderen te geven. Vers, gezond en je weet precies wat ze binnen krijgen. Veelal ben je dan aangewezen op potjes. Met de Squiz hervulbare knijpzakjes kun je het zelf gemaakte eten op een makkelijke en milieubewuste manier verpakken. De zakjes kunnen daarnaast worden ingevroren: handig als je grotere hoeveelheden voedsel tegelijk heeft gemaakt.

De knijpzakjes kunnen eenvoudig en zonder morsen gevuld worden door gebruik te maken van de stevige dubbele zipper sluiting aan de onderkant. Voor babies en peuters (4 - 24 maanden) gebruik je de Squiz tops, deze zijn apart verkrijgbaar.

Er is ruimte om datum en naam te noteren en een transparant deel om te zien wat erin zit.

SQUIZ... Voor klein en groot!!

Portret van Elizabeth, oprichter van Squiz

Als verlofkundige en moeder-van-vijf weet Elizabeth alles baby's! Geboren in de Verenigde Staten en later geemigreerd naar Frankrijk heeft Elizabeth altijd met kinderen en moeders gwerkt. In 2008 stichtte Elizabeth de vrouwenvereniging Bursa International Women's Association (www.biwabursa.org) op met als doel om samen Turkse en buitenlandse vrouwen samen te brengen in educatieve en charitatieve projecten.

Elizabeth ontdekte herbruikbare knijpzakjes tijdens haar reizen in de VS en was meteen overtuigd van de noodzaak voor dit soort product in Europa: Squiz was geboren!

Commitment voor het milieu

Herbruikbaar: Elke set van 3 Squiz knijpzakjes houdt 150 wegwerp zakjes uit stortplaatsen.

Niet-toxisch: Gemaakt van plastic gegarandeerd vrij van BPA, Phthalates en PVC.

Gemaakt in Europa: Squiz wordt gemaakt in Zwitserland en verpakt in Frankrijk van materialen gemaakt in Frankrijk, Italië en Duitsland. Ecologisch en ethisch.

Carbon footprint: Squiz minimaliseert zoveel mogelijk de impact op het milieu. Daarom zijn de Squiz producten gemaakt en verpakt zo dicht mogelijk bij het uiteindelijke verkooppunt waardoor onnodig vervoer van materialen wordt voorkomen.

Verpakkingsmateriaal: De zakjes worden verpakt in een herbruikbare zak die volledig in Frankrijk wordt gemaakt van een recyclebare polypropyleenfilm - een ecologisch alternatief voor PVC.

Verpakkings locatie: Elke verpakking van 3 zakjes is verpakt in Frankrijk in een "Etablissement et Dienst d'Aide par le Travail", een organisatie die gehandicapten en kansarmen helpt in het professionele leven via werkervaring.
 


We hebben de Squiz knijpzakjes helaas nog niet op voorraad in verband met vetraagde levering van onze leverancier. Maar volgende week hopen we ze binnen te krijgen!

© 2014 - 2020 Het Hippe Schaap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel