Menu

► Verzenden
Verzenden vindt doorgaans plaats binnen 2 á 3 werkdagen na ontvangst van betaling, m.u.v. weekend- en feestdagen, Het Hippe Schaap is niet aansprakelijk voor eventuele vertraging tijdens het transport.

Mocht het onverwachts gebeuren dat het bestelde artikel niet op voorraad is of dat de levertijd van 1 á 2 werkdagen niet haalbaar is dan ontvangt u van ons een email met kennisgeving hiervan.

► Verzendkosten
De verzendkosten bedragen €3,95 binnen Nederland.
Bij bestelling boven een bedrag van 49 euro verzenden wij het gratis.

Wij verzenden ook naar Belgie en  Duitsland.
Hiervoor bedragen de verzendkosten 9,75 en boven de 100 euro verzenden wij het gratis.

► Bezorgen

De bezorging wordt uitgevoerd door Post NL. Wanneer je bestelling is aangeboden bij Post NL, ontvang je een dag van te voren een email met de details (afzender, afleveradres, aflevertijdvak) van het te ontvangen pakket.. Mocht je op het moment van bezorgen niet thuis zijn dan wordt je pakket bij de buren aangeboden. Mocht je dit niet op prijs stellen, kun je een opmerking plaatsen tijdens het bestelproces. Het pakket wordt op een later tijdstip voor een tweede keer aangeboden, mocht je dan nog niet thuis zijn dan krijg je een kennisgeving van Post NL waar je het pakket op kan halen. Hier blijft het pakket 3 weken liggen, mocht het binnen deze tijd niet worden opgehaald dan wordt het pakket teruggezonden naar Het Hippe Schaap en de bestelling geannuleerd. Verzendkosten worden wel in rekening gebracht.
Ons doel is de bestelde artikelen zo snel mogelijk te versturen.

Spoed
Betreft het een spoed bestelling, laat het ons weten door een opmerking te plaatsen in het opmerkingenveld tijdens het bestelproces. Dan doen wij ons extra best het zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen zodat je het bestelde leuks op tijd binnen hebt.

► Afhalen
Uiteraard kun je je bestelling ook bij ons ophalen, neem dan even contact met ons op om een afspraak te maken.
Let op: er is geen pinautomaat aanwezig dus gelieve gepast betalen of vooraf overmaken op onze rekening.

Ons adres is:

Het Hippe Schaap
Breekade 12
2931 LB Krimpen aan de Lek

Email: info@hethippeschaap.nl
tel. 06- 33 92 33 90

© 2014 - 2018 Het Hippe Schaap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel