Menu

Betalen kan bij ons via iDEAL, PayPal, After Pay of door het bedrag zelf over te maken.
Tijdens het bestel proces kun je hier je keuze in maken.  

iDEAL
Eenvoudig en betrouwbaar betalen in je eigen betalingsomgeving.
Wanneer de bestelling is afgerond wordt direct het bedrag van uw rekening afgeschreven. Na betaling zullen wij zo snel mogelijk de artikelen naar u verzenden.

PayPal
Selecteer PayPal tijdens het betaalproces en u wordt gevraagd in te loggen op uw rekening om de betaling te bevestigen. PayPal is veilig: wij krijgen uw gegevens nooit te zien. Bovendien zijn uw aankopen met PayPal Aankoopbescherming beschermd als deze niet geleverd worden of afwijken van de omschrijving van de verkoper. Wij rekenen voor Paypal 0,50 cent per transactie.

AfterPay
AfterPay voert voor Het Hippe Schaap het volledig achteraf betalen proces uit. Dit betekent dat u het openstaande bedrag niet naar ons hoeft over te maken, maar dat u een digitale acceptgiro van AfterPay per e-mail ontvangt. Via de digitale acceptgiro kunt u het gekochte product te betalen. De kosten hiervoor bedragen 0,95 cent  per transactie. Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Zodra het artikel is geleverd, ontvang je een betaaloverzicht per e-mail. Deze kun je via de betaalknop direct of binnen 14 dagen voldoen. Nadat je jouw bestelling hebt ontvangen, sturen wij je een betaaloverzicht per e-mail.  Zo betaal je alleen voor die producten die jij houdt.

Zelf overmaken
Nadat je je bestelling hebt afgerond, ontvang je van ons een email met daarin de factuur. Hierop staan onze gegevens die je nodig hebt om de overboeking in orde te maken zoals: rekeningnummer, ordernummer en factuurbedrag.


Onze gegevens:

Het Hippe Schaap
Breekade 12
2931 LB Krimpen aan de Lek

email: info@hethippeschaap.nl
telefoon: 06- 33923390

Rekeningnummer: NL55 RABO 0154 0563 08

BTW nr. NL 135920735B01
KVK nr. 58756736

© 2014 - 2017 Het Hippe Schaap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel