Menu

Welkom bij Het Hippe Schaap - Bio & Eco voor kids!

Mijn naam is Bianca van Ravesteijn en trotse eigenaar van de leukste online webwinkel op gebied van baby en kind. Samen met mijn lieve man en onze 2 kinderen van 4 en 5 wonen wij in een oud huis uit 1910 wat we voordat we kinderen kregen, van top tot teen helemaal hebben opgeknapt. Samen genieten we van ons gezin en proberen we in ons drukke bestaan ook af en toe even tijd voor elkaar vrij te maken 😉

In ons dagelijkse leven proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu en zo duurzaam mogelijk te leven. We doen ook ons best onze kinderen mee te geven dat we goed moeten zorgen voor alles wat groeit en bloeit. Niet alleen voor nu maar ook voor de toekomst, we mogen best wat zuiniger omgaan met alle dingen en leven soms iets teveel in een “weggooi tijdperk” Vanuit deze gedachten is ook het idee ontstaan om een online webwinkel te starten waar je terecht kunt voor originele en duurzame artikelen voor baby en kind. Artikelen die met zorg gemaakt zijn met respect voor mens en milieu.

Bovendien zijn onze producten niet schadelijk voor je kleintje en bevatten ze geen chemische stoffen. Gelukkig komt steeds meer in het nieuws dat de bekende Weekmakers en BPA zorgen voor verstoring in je hormoonhuishouding en veel schadelijke gevolgen kunnen hebben voor het lichaam zoals oa. lever- en nierafwijkingen en andere ziektes. Dus ons speelgoed en prachtig kinderservies kun je met een gerust hart bij ons aanschaffen want dit is allemaal vrij van BPA!

Verder vinden wij het belangrijk dat onze leveranciers dezelfde normen en waarden hanteren. Dit zie je oa terug komen in de manier hoe ze artikelen verpakken (zo min mogelijk verpakkingsmateriaal) de verf die ze gebruiken voor hun artikelen zijn op waterbasis en dus zonder chemische stoffen, het hout wat ze gebruiken voor het vervaardigen van het houten speelgoed is afkomstig van duurzaam bosbeheer en alles is fairtrade geproduceerd of volgens fairtrade richtlijnen. Bovendien maken we alleen gebruik van biologisch katoen of katoen met het Oeko-Tex keurmerk. Wil je meer lezen over onze keurmerken dan vind je deze terug op de pagina BEGRIPPEN & KEURMERKEN

We wensen je heel veel shop plezier en mocht je iets te vragen hebben of is er iets onduidelijk, bel of mail ons dan en je ontvangt direct antwoord.

info@hethippeschaap.nl of tel: 06-33923390

Vriendelijke groetjes,
Bianca van Ravesteijn

 

IN VERBAND MET VAKANTIEPERIODE ZIJN WIJ
  GESLOTEN VAN 19 JULI TOT 10 AUGUSTUS 

 

© 2014 - 2017 Het Hippe Schaap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel