Stapelstein Balansbord Rood
Stapelstein Balansbord
Stapelstein Balansbord
Stapelstein Balansbord Rood
Stapelstein Balansbord
Stapelstein Balansbord

Stapelstein Board Rood

Vul je Stapelstein stapelstenen set aan met dit balansbord, of koop deze los!

€ 37,95
Geleverd binnen 3-5 dagen
local_shipping Dit product wordt rechtstreeks vanuit de leverancier verzonden

  • done Bezorging met Fietskoeriers (waar het kan)
  • done Verzending elke werkdag om 16.45u
  • done Gratis verzending vanaf € 50
  • card_giftcard Cadeauservice

Indien gewenst, pakken wij het feestelijk voor je in. Geef dit dan aan bij de opmerkingen in het bestelproces. Wil je het naar een ander afleveradres sturen? Geen probleem, dit kun je aangeven bij de bestelling.

Dit product delen op social media:
Productomschrijving

Door het spelen met deze multifunctionele stapelstenen van het Duitse merk Stapelstein worden kinderen gemotiveerd om te bewegen én wordt hun creativiteit en fantasie geprikkeld. Vul je Stapelstein stapelstenen set aan met dit balansbord, of koop deze los!

Wie is Stapelstein

Stapelstein is een jong en hip Duits merk dat zich focust op het meer laten bewegen van kinderen en hierbij tegemoet komt aan de natuurlijke bewegingsdrang die elk kind heeft. Stapelstein is dan ook altijd op zoek naar eenvoudige oplossingen die kinderen bewegingsprikkels geven binnen hun bestaande (en soms beperkte) leefomgeving. Zo brachten ze de kleurrijke stapelstenen op de markt.  De stapelstenen zijn duurzaam en worden in Duitsland op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Stapelstein stapenstenen stimuleren kinderen op een speelse manier om creatief en vooral ook actief te spelen.  

Stapelstein, wat kun je ermee?

De stapelstenen van Stapelstein zijn super veelzijdig en multifunctioneel. Je kunt erop zitten, je kunt er van leren (welke kleuren zie je, hoeveel stenen tel je?), je kunt ermee spelen (bouw een toren, storteer ze, verstop ze of speel ‘de vloer is lava!’) en je kunt er mee wiebelen en balanceren. De stapelstenen groeien met het kind mee, voor elke leeftijd is een nieuwe manier van spelen te bedenken. 

Met de stapelstenen kan zowel binnen als buiten worden gespeeld en alle soorten bouwstenen en balansborden kunnen met elkaar gecombineerd worden. De Stapelstenen zijn vanaf 1 jaar veilig om mee te spelen. Alle ontwerpen hebben afgeronde hoeken, zijn bijt-proof en water en Uv-bestendig. Wanneer de stapelstenen in aanraking komen met scherpe dingen of ondergrond kunnen ze wel beschadigen. 

Lees meer
Kenmerken
Leeftijd
vanaf 1 jaar
Materiaal
EPP-kunststof, zonder toevoegingen en vrij van weekmakers en andere schadelijke stoffen 
Afmeting
Balancebord: omtrek 35,5 cm (weegt 268 gram)
Inhoud doos
1 balansbord
Reviews
chat Commentaar (0)
close

Verlanglijst