Global Affairs - Plentimals - bamboe servies set Flamingo

Artikelnummer: 7448113816836
Artikel 1 van 20 Volgende
€ 12,95 (inclusief 21% BTW)

Global Affairs Plentimals bamboe kinderservies Flamingo - Beker & bord

Deze serie Plentimals bamboe servies is ontworpen door Christiaan Borstlap,  o.m. bekend vanwege de Plentimals samenwerking met Artis.  

De bamboe producten van Global Affairs zijn getest op voedselveiligheid en schadelijke stoffen. De producten voldoen aan “EU Food Safe Certificate” (Europa) en “FDA Food Safe Certificate (USA).

Materiaal: Bamboe/maisvezel/hars. 75% biodegradable.
Vaatwasbestendig.
Niet geschikt voor magnetron.

Bamboe servies van natuurlijke materialen
De bamboe producten van Global Affairs worden voor het overgrote deel gemaakt van natuurlijke materialen. Bamboe is het hoofdbestanddeel in de vorm van bamboevezel waaraan maisvezel en een hars als bindmiddel is toegevoegd. Voor de kleur wordt een voedselveilige natuurlijke kleurstof gebruikt.

Cadeauservice Het Hippe Schaap

Indien gewenst, pakken wij het serviessetje feestelijk voor je in. Geef dit dan aan bij de opmerkingen in het bestelproces. Wil je het naar een ander afleveradres sturen? Geen probleem, dit kun je aangeven bij de bestelling. Tip: geef bij de opmerkingen in het bestelproces ook een tekst op, die zetten wij dan op een kaartje en doen het er bij. NB. het is voor ons handig om te weten voor welke gelegenheid het cadeau is zodat wij het passend kunnen inpakken.

 

© 2014 - 2021 Het Hippe Schaap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel