Bioblo Hello Box Rainbow - 100 eco bouwblokken

Artikelnummer: 9120071640255
Vorige Artikel 15 van 19 Volgende
€ 38,95 (inclusief BTW)
Het artikel is uitverkocht.

Bioblo Hello Box Rainbow - 100 eco bouwblokken

De Bioblo Hello Box Rainbow bestaat uit 100 eco-blokken in 5 verschillende kleuren om toffe bouwwerken te maken! 20 stenen in rood, geel, groen, blauw en oranje. Of het nu gaat om een ​​zeilboot, auto, ruimteschip, vuurtoren of wolkenkrabber, Bioblos inspireert tot de verbeelding en bevordert behendigheid, concentratie en creativiteit! Mocht je in het begin nog wat inspiratie nodig hebben, bij de blokken zit een instructieboekje met een aantal mooie voorbeelden.

Wat is Bioblo?

Wie zegt dat bouwstenen er altijd uit moeten zien als normale houten blokken? Precies. Daarom zijn Bioblos kleurrijk en hebben ze een unieke honingraatvorm. Bioblo is een nieuwe speel- en bouwsteen. 12 cm lang, 2,4 cm breed en 0,8 cm hoog. Tenzij je hem andersom vasthoudt. Bioblos zijn niet van hout gemaakt, maar van een speciaal ecomateriaal. Bioblos worden op, naast, achter of op elkaar geplaatst, zonder scharnierstukken, lijm of andere verbindingsstukken. En hoewel dit er soms nogal wankel uitziet, zijn zelfs de hoogste torens, bruggen en wenteltrappen verrassend stabiel. Oh, en het beste van alles, het wordt nooit saai. Bioblo stimuleert creativiteit en verbeelding maken waardoor Bioblo speelgoed is waar je niet uit kunt groeien. 

Bioblo bestaat uit ecomatieriaal!

 Bioblo bestaat uit 60% houtpulp, 35% recycled plastic, 5% kleurpigment (volgens EN 71 norm). De kleur is in het materiaal vermengd en geeft daardoor niet af! Bioblo is BPA, PVC vrij en vrij van weekmakers. Bioblo is afwasbaar! Je kunt ze in het bovenste rekje van de vaatwasser leggen en rustig een keer schoon wassen.

© 2014 - 2021 Het Hippe Schaap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel