Wasmand of babynestje?!

Vorige Artikel 2 van 7 Volgende

Een wat voor nestje? In een babynestje ligt je kindje lekker warm en beschut, een beetje zoals in de baarmoeder. Had ik dat maar geweten... Toen mijn dochtertje net geboren was, legde ik haar in een wasmandje tussen ons in. De wasmand kregen we met Kerst van onze familie, als grap omdat we vrij laat in de zwangerschap nog steeds geen besluit hadden genomen over een wiegje, een co-sleeper of een ledikant voor onze kleine op komst. 

We hebben erg om het kado moeten lachen, en stiekem bood het ding toch uitkomst. Niet als bed, maar als mini-box. Ik wilde mijn pasgeboren dochter dicht bij me houden zonder haar iedere keer in de draagdoek te hoeven doen. Toen kwam de wasmand goed van pas! Dekentjes erin, lakentje erover en zo stond ze op de tafel erbij als wij zaten te eten of gezellig tussen ons in op de bank. De kinderwagen en de box vonden we nog een maatje te groot voor haar en het mandje gaf haar precies de beschutting en de veilige haven waar ze rustig van werd, lekker dichtbij ons. Het zag er eigenlijk niet uit en af en toe had ik ook last van een schuldgevoel 'Je legt je kind toch niet in een wasmand...', maar het was op dat moment voor ons een prima oplossing en van een babynestje had ik (helaas) nog nooit gehoord.

Dat is inmiddels wel anders! Sinds een paar maanden ben ik mede-eigenaar van Het Hippe Schaap en uiteraard verkopen wij babynestjes! We hebben twee merken nestjes in onze shop, handgemaakte nestjes van Rekel Design, aan twee kanten bruikbaar, en nestjes van Filibabba. Beiden een stuk stijlvoller dan een wasmand ?. En wat zijn ze handig, echt een uitkomst! Je legt het makkelijk in de kinderwagen of in de box en je kindje ligt er heerlijk beschut in. De nestjes zijn van biologisch katoen, heerlijk zacht en comfortabel en de hoezen/nestjes zijn machinewasbaar op 30 graden. Een echte musthave voor iedere kersverse ouder! 

NB: Het babynestje is een fijne oplossing om je kindje even heerlijk beschut in weg te leggen zodat je je handen vrij hebt, maar blijf altijd in de buurt en houd toezicht op je kindje! 

Geschreven door Myrna - 26 april 2018

Het Hippe Schaap heeft drie mooie Filibabba babynestjes met air balloon print voor je geselecteerd. Daarnaast heeft Rekel Design speciaal voor ons 3 soorten babynestjes gemaakt! Neem snel een kijkje en shop onze babynestjes hier!

© 2014 - 2021 Het Hippe Schaap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel