Crayon Rocks People Pebbles

Artikel 1 van 6 Volgende
€ 11,95 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Crayon Rocks - People Pebbles 12 st.

In het doosje zitten 12 prachtige Crayon Rocks in haar-, oog- en huidkleuren. Daarmee kunnen kinderen maar zeker ook volwassenen portretten van mens en dier tekenen.
Kleuren: aardbei room, honing tarwe, bruin, zwart, pompoen kruiden, koffie, blauw, hazelaar, aqua, roze rood, zilver en goud in een kraft doosje.

Crayon Rocks zijn gewoonweg de beste kleurkrijtjes voor jonge kinderen! Ze zijn helder en vol van kleur en makkelijk door en over elkaar te gebruiken. Deze natuurlijke sojawax krijtjes zijn gemaakt in de VS van lokaal geteelde soja en gekleurd met natuurlijke mineralen pigmenten. 

  • Leeftijd: va. 3 jaar
  • Gewicht: 95 gram
  • Materiaal: Crayon Rocks zijn gemaakt van een hernieuwbare bron, sojaolie en geheel gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Crayon Rocks zijn een ecologisch betere keuze ten opzichte van traditionele aardolie waskrijtjes. Goed voor de aarde en onze kinderen! Crayon Rocks zijn gecertificeerd en niet-toxisch
  • Crayon Rocks is ftalaten vrij

Pengreep: ze zijn ontworpen om de pengreep bij jonge kinderen te versterken, zodat de vingers en handen worden voorbereid op het leren schrijven.

Formaat: het formaat is speciaal ontworpen t.b.v. de betreffende 3 puntsgreep. Ze leren kinderen eenvoudig een goede grip aan.

Vorm: de vorm maakt het mogelijk om met kleine vingers in lijnen en in grote vlakken te kleuren. Kinderen hebben weinig kracht nodig voor dee krijtjes en daarom zijn ze fijn om door jonge kinderen te gebruiken. De meeste volwassenen zijn verwonderd over het gemak waarmee de krijtjes kleur afgeven.

Crayon Rocks worden gebruikt door ergotherapeuten en (voorschoolse) leerkrachten om de fijne motoriek te ontwikkelen. 

© 2014 - 2020 Het Hippe Schaap | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel